Over H2 interactive Contact

Rotunda

Rotunda is de naam van de digitale etalage voor bibliotheken en boekhandels. Het is een idee van H2 interactive. H2 interactive heeft het product ontwikkeld in opdracht van NBD|Biblion.

Rotunda toont omslagen van boeken op vier digitale boekenplanken. Een touchscreen stelt mensen instaat om te klikken op omslagen om zo meer informatie te krijgen, recensies te lezen en een optionele video te bekijken die iets met het boek te maken heeft.

Het vullen van de etalage is kinderlijk eenvoudig én leuk. Je zoekt in de omvangrijke catalogus van NBD|Biblion en sleept de gewenste omslagen op een plankje. Filmpjes zoek je in YouTube of op Literatuurplein. Klikken op selecteer is genoeg om een filmpje toe te voegen aan een omslag. Boekenplanken kun je eenvoudig delen met andere bibliotheken die Rotunda gebruiken, zodat niet iedere bibliotheek hetzelfde hoeft te doen.

Rotunda is een product van NBD|Biblion en is in eerste instantie beschikbaar voor openbare bibliotheken en boekhandels in Nederland. Neem voor andere landen en branches contact op met H2 interactive om de mogelijkheden te bespreken.